متاسفانه با خبر شدیم تخریب محیط زیست، این بار گریبان منطقه زیبای "ده تنگه" را گرفته است. تصاویری تلخ از بی رحمی با درختان تنومند منطقه، بد رفتاری با طبیعت زیبا، جاده کشی غیر ضروری و تخریب بی رویه محیط زیست را در ادامه مشاهده نمایید:

مدتی است که عملیات جاده کشی در روستای آهار؛ از توابع رودبار قصران به سمت منطقه زیبای ده تنگه آغاز گردیده است. برای احداث این جاده، متاسفانه ضمن تخریب محیط کوهستان، تعداد زیادی از درختان تنومند نیز قطع شده اند. این تنها اثر احداث جاده مذکور نخواهد بود و باید در آینده ای نزیدک شاهد انتقال حجم گسترده ای از مصالح ساختمانی و ساخت و ساز در باغات زیبای منطقه باشیم و در نتیجه، یکی از مناطق زیبا و بکر کوهستانی؛ برای همیشه از بین خواهد رفت.
(تاریخ تصاویر: جمعه 13 اردیبهشت 1392)


جاده ای که انتهای آن به نابودی "ده تنگه" می رسد !
"اعتراض به "جاده کشی" و "تخریب محیط کوهستان" در "ده تنگه"
ما وارث زمین نیستیم، صدای فریاد شکوفه ها را بشنوید !
آن چه در اجرای طرح هایی مانند جاده کشی در مناطق کوهستانی، معدن کاوی، سد سازی و شهر سازی؛ اهمیت دارد، این است که تا چه حد معیارهای حفاظت محیط زیست در نظر گرفته شده است. شاید در چنین مواردی؛ یکی از وظایف کوه نوردان و علاقمندان محیط زیبای کوهستان، این باشد که نتیجه ملاحظات خود را به سازمان های مسئول و رسانه ها ارائه نمایند.
ادامه تصاویر این پروژه درد آور را در ادامه می توانید مشاهده فرمائید :





منبع تصاویر: آقای پرویز ستوده شایق ( نشاط کوهستان - لینک 1) ( نشاط کوهستان - لینک 2)
