این هفته نیز همانند هفته های گذشته حوادث کوهنوردی متعددی در ارتفاعات شمال تهران به وقوع پیوست.
ضمن تقدیر از تلاش های امدادگران پر تلاش پایگاه های امداد و نجات کوهستان به بررسی تعدادی از این حوادث می پردازیم :
مورخ : 95/09/18- منطقه : دربند - مورد : ناراحتي قلبي
پیرو اطلاع رسانی اورژانس تهران به مركز كشيك هلال احمر شمیرانات در ساعت١٢:٤٠ دقيقه مبنی بر ناراحتی قلبی خانمي ٢٤ ساله در منطقه دربند (کافه مروارید) ، سریعا با پایگاه دربند تماس گرفته شد و یک تیم چهار نفره به منطقه اعزام شد.
بعد از رسیدن تيم، ارزیابی اولیه صورت گرفت و با مشاوره پزشکی اقدامات اولیه انجام شد.
بعد از استراحت و ریکاوری ، وضعیت جسمی فرد مصدوم بهبود پیدا کرد و با همراهی تیم به سمت پایگاه دربند حرکت كرده و در ساعت ١٤:١٠ دقيقه عمليات با موفقيت به پايان رسيد .
نجاتگران حاضر در عمليات: آقايان ارشدي فرد ، نصيري ، كمال نيا ، شفابخش
مورخ : 95/09/18- منطقه : دربند - مورد : مورد شكستگي انگشت پا
پیرو اطلاع رسانی حضوری یکی از همراهان مصدوم در ساعت ١٩:٣٥ دقيقه مبنی بر شکستگی انگشت پای خانمي ٢٢ ساله در منطقه دربند مسیر کافه ها ، سريعا یک تیم سه نفره از پایگاه دربند اعزام شد.
بعد از رسیدن ، فیکس و بانداژ پا صورت گرفت و به دلیل ناتوانی حرکت ، فرد مصدوم روی بسکت فیکس و به سمت پایین انتقال یافت .
فرد مصدوم با رضايت شخصي ترخيص و در ساعت ٢٠:٢٠ دقیقه عملیات به پایان رسید.
نجاتگران حاضر در عمليات :آقايان حامد ارشدي فرد ، محمد نصیری ،کاوه شفابخش، جعفر کمال نیا


منبع خبر و تصاویر : کانال تلگرام پایگاه امداد و نجات دربند