اخبار کوهستان

کوه نوردی با اسکی در بازیهای المپیک زمستانی 2026

توکیو،20 ژوئیه

در یکصدو سی و هشتمین جلسه کمیته بین المللی المپیک که در روز سه شنبه 20 ژوئیه تشکیل شد، به اتفاق آرا ورود کوه نوردی با اسکی به برنامه بازی های المپیک زمستانی 2026 در میلان-کورتینا کشور ایتالیا به تصویب رسید. این موضوع توسط هیئت اجرایی کمیته بین المللی المپیک در جلسه ماه ژوئن پیشنهاد شده بود.

کوه نوردی با اسکی در میلان – کورتینا شامل پنج مسابقه و مدال خواهد بود، دو مسابقه (سرعت، انفرادی) در بخش مردان، دو مسابقه (سرعت، انفرادی) در بخش زنان و یک مسابقه امدادی مختلط. . سهمیه ورزشکاران 48 نفر خواهد بود که در هر جنسیت 24 نفر در نظر گرفته شده در چارچوب سهمیه کلی 2900 نفری.

در تقویم این رویداد برخی از ویژگی های کلیدی این رشته برجسته شده که از برگزاری آن در برنامه میلان – کورتینا حمایت می کند، از جمله همین پنج رویداد موفق کوه نوردی با اسکی در بازی های المپیک زمستانی 2020 جوانان در لوزان و ریشه عمیق تاریخی و ورزشی کوه نوردی با اسکی در مناطق آلپ بویژه در ایتالیا. کمیته بین المللی المپیک گفته که یک برنامه کامل از این رویداد و سهمیه ورزشکاران در نشست ژوئن سال 2022 تهیه خواهد کرد.

منبع

Related Articles

انتصاب در فدراسیون کوهنوردی

کافه کوه بهمن ماه

دیدگاه

گفتگوها