اخبار کوهستان

رییس‌سابق فدراسیون‌پزشکی‌ورزشی دکتر لطفعلی پورکاظمی درگذشت

 

انجمن پزشکی کوهستان ایران: دکتر لطفعلی پورکاظمی رییس سابق فدراسیون پزشکی ورزشی و از پزشکان کوهنورد و خوشنام شب گذشته دعوت حق را لبیک گفت.
وی از پزشکان و کوهنوردان فعال و علاقمندان به مباحث پزشکی ورزشی و پزشکی کوهستان بود و تالیف چند کتاب را نیز برعهده داشته است. وی سابقه چندید بار صعود به قلل دماوند، کلیمانجارو، آرارات، آیلند پیک و . . .  را در کارنامه خود دارد.
دکتر پور کاظمی از همکاران فعال کارگروه پزشکی کوهستان در سالهای گذشته بود و همکاری فعال و صمیمی در برگزاری اولین دوره آموزشی مقدماتی پزشکی کوهستان در شهر رامسر در سال 1384 را داشت.
بنا بر اعلام خانواده آن عزیز سفر کرده قرار است پیکر ایشان روز دوشنبه به زادگاهش رامسر انتقال یافته و مراسم تشییع نیز روز سه شنبه در رامسر برگزار شود.

دکتر پورکاظمی در دوره مسوولیت خود خدمات ارزنده و شامخی به ورزش ایران ارایه داد و بارها با ارایه مقالات علمی مختلف در عرصه پزشکی ورزشی، سهم عمده ای در سلامت ورزشکاران و بهداشت آنها ایفا کرد.
زنده یاد پورکاظمی از یک سال پیش با بیماری مهلک سرطان دست به گریبان بود. جزییات مراسم تشییع متعاقبا اعلام می شود.

مرحوم  پورکاظمی جزو روسای تحصیلکرده و بین‌المللی ورزش ایران بود که این سال‌ها با کسب کرسی های  مختلف بین المللی در زمینه پزشکی ورزشی خدمات زیادی به ورزش ایران ارائه کرده بود.

سوابق اجرايي مرحوم پورکاظمي:
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی
دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ
رئیس کمیسیون پزشکی کمیته ملی المپیک
رئیس گروه مشاوران ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران
رئیس گروه مشاوران پزشکی تیم‌های ملی ایران
دادستان و دادیار انتظامی نظام پزشکی
مسئول کمیته پزشکی اتحادیه حقوق ورزش آسیا
مسئول کمیته دوپینگ استان مازندران
مسئول کمیته پزشکی کوهنوردی استان مازندران
رئیس هیئت پزشکی ورزشی شهرستان رامسر
ریاست سازمان نظام پزشکی شهرستان رامسر

Related Articles

انتصاب در فدراسیون کوهنوردی

کافه کوه بهمن ماه

دیدگاه

گفتگوها