مارگو هیس مسیر گشایش شده توسط رامون جولیان* به نام لارامبلا La Rambla با درجه سختی (+5.15a (9a را صعود کرد. این مسیر در شهر سیورانای اسپانیا قرار دارد.
پیش از این ژوزن بِرزیرتو* و اشیما شیریاشی صعودهایی با درجه سختی حدودی 9a +/- را صعود کرده بودند اما نه مسیری که مانند این مسیر بهطور کلاسیک و قطعی دارای چنین درجهای باشد.
مارگوی 19 ساله برای صعود لارامبلا مدت هفت روز تلاش کرده است؛ دختر جوانی که پیش از این یک مسیر 9a با نام (bad girl’s club) و تعدادی 8c+ را در کارنامهی خود دارد.
او سال گذشته در مسابقات قهرمانی جهان جوانان که در کشور چین برگزار شد در هر دو رشتهی سرطناب و بولدرینگ مدال طلا را کسب نمود.

روایتِ عکاس از تصویر مارگو پس از صعود: زمانی که توانستهای لارامبلا را تمام کنی و اولین زن در جهان بشوی که یک مسیر 5.15a را صعود کرده است.
عکس از: Matty Hong
منبع Ukclimbing.com
* Ramon Julián
* Josune Bereziertu