کوه نامه : از وبلاگ های کوه نوردی
فرید صدقی نویسنده وبلاگ کانون کوه نوردی اوراز مهاباد در وبلاگ کانون می نویسد:
اعلام پوزش رسمی کانون کوهنوردان اوراز مهاباد از همنوردان کانون کردستان
همنورد ارجمند جناب آقای صلاح حقیقیان در مصاحبه با خبرگزاری کردپرس (متن مصاحبه اینجا) به موضوع بیست وهفتمین برنامه مشترک کانون کوهنوردان کردستان پرداخته که قرار بود در روزهای 11و12 اردیبهشت ماه 1393در منطقه سرشاخان برگزار گردد ولی به گفتهی ایشان متاسفانه تنگنظریها مانع شد و باعث شد تا تعداد زیادی از همنوردان بهترین روزهای اردیبهشت و شاید یکی از بهترین برنامه های کوهنوردی بهاری را ازدست بدهند.
با توجه به اینکه این عزیزان مهمان کانون کوهنوردان اوراز مهاباد بودند، متاسفانه لغو شدن برنامه قبل از هرچیز در نهایت بهت و ناباوری، باعث شرمندگی و ناراحتی بسیار زیاد ما گردید. زیرا همگان خوب میدانند که مردم این دیار به مهمان نوازی شهره هستند. و کوهنوردان خود مرام و آداب خاصی در اجرای برنامه های مشترک با همنوردان سایر شهرها دارند. باور نداشتیم که همشهریانمان به راحتی ما را شرمنده کنند و نگذارند پذیرای مهمانانی آن هم کوهنورد باشیم. کانون برای اجرای آبرومندانهی یک صعود مشترک به عنوان راهنمای این صعود از قبل برنامه ریزی نموده حتی جهت مکان یابی محل کمپ به منظور شبمانی و مسیر صعود به قلهی قلات هیلم از مسیر غار "رفته" در سه هفته قبل از تاریخ اجرای برنامه یک برنامه کوهپیمائی در همان محل اجرا نمود. پیش بینی تعداد شرکت کنندگان، حدود یکصد نفر بود ولی بعد از آنکه باخبر شدیم برنامه با فراخوان دوستان سنندجی و با شرکت سایر همنوردان از شهرهای دیگر خواهد بود و احتمالا تعداد به حدود سیصد نفر خواهد رسید، از کاک صلاح حقیقیان خواستیم تا با ارسال نامهای به اداره ورزش و جوانان مهاباد، موضوع را اطلاع دهند تا خدای نکرده اتفاق پیش بینی نشدهای رخ ندهد و ما را شرمنده سازد که در نهایت همان شد و شرمنده همنوردان خوبمان شدیم. ظاهرا هیئت کوهنوردی مهاباد با حضور کانون کوهنوردان اوراز مهاباد به هر عنوانی مخالفت نموده و اعلام داشته کانون گروهی است که با هیات همکاری ندارد (زیرا اعضای کانون در هیئت کوهنوردی مهاباد ثبت نام نکرده و شهریه پرداخت ننموده و کارت هیات را دریافت ننموده اند!).
این درحالی است که کانون کوهنوردان اوراز مهاباد قبلا از فدراسیون مجوز فعالیت داشته و از یک سال قبل جهت تمدید آن اقدام نموده و در این راستا موسسه فرهنگی و ورزشی اوراز مهاباد مکریان را به ثبت رسانده است. سپس جهت دریافت مجوز به عنوان (سمن) از فرمانداری مهاباد اقدام کرده و در نهایت از تابستان گذشته با اعلام تغییر قوانین ثبت (سمنها) جهت دریافت مجوز فعالیت به عنوان باشگاه مدارک خود را تسلیم و در تمامی این مراحل همکاری کاملی از سوی اداره محترم ورزش و جوانان مهاباد با مسئولین کانون انجام شده است. همواره معرفی نامههای لازم از سوی اداره ورزش و جوانان صادر گردیده و فعالیت کانون مورد تایید رئیس محترم این اداره بوده است، که در نهایت منجر به دریافت مجوز فعالیت به نام باشگاه کوهنوردی اوراز مهاباد به تاریخ 10/2/93 گردید. حالا چه شده که رئیس محترم هیات از مدتی قبل نظرش نسبت به ما عوض شده و ما را به رسمیت نمیشناسد نمیدانیم.
جناب آقای پهنائی رئیس محترم هیئت کوهنوردی مهاباد را ارجاع میدهیم به این پست وبلاگ کانون :
http://k-ovraz.blogfa.com/post-614.aspx
و از اینکه ما را شرمنده همنوردان خود کردند باز هم سپاسگزاریم.
