اخبار کوهستان

حادثه درقله سبلان / یک کوهنورد تهرانی جان باخت و دو نفر مصدوم شدند

کوه نامه: رییس جمعیت هلال احمر مشگین شهر روز پنجشنبه با اعلام این خبر به خبرنگار ایرنا گفت: در این حادثه یک نفر از کوهنوردان در اثر اصابت تخته سنگ بزرگی جان خود را از دست داد و دو نفر دیگر نیز که دچار شکستگی شده بودند به بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) شهرستان مشگین شهر منتقل شدند.

عباس انوری افزود: به دنبال اطلاع از ریزش کوه در یال شرقی قله سبلان و مصدوم شدن تعدادی از کوهنوردان در این نقطه بلافاصله تیم امدادی جمعیت هلال احمر مشگین شهر به منطقه اعزام شد.

وی گفت: این کوهنوردان جزو تیم 15 نفره گروه کوهنوردی اداره آب و فاضلاب استان تهران هستند که به علت ناآشنا بودن به مسیر دچار این حادثه شده اند.

ابراهیم امامی فرماندار شهرستان مشگین شهر نیز با ابراز نگرانی از افزایش آمار حوادث و سوانح در قله سبلان خواستار تعیین تکلیف مدیریت پناهگاه و ارائه خدمات مناسب به کوهنوردان شد.

شهرستان مشگین شهر در 85 کیلومتری شمال غربی اردبیل قرار دارد.قله سبلان به ارتفاع 4881 متر در این شهرستان قرار دارد و همه ساله در تابستان میزبان انبوه کوهنوردان از اقصی نقاط ایران و جهان است.

منبع: ایرنا

Related Articles

انتصاب در فدراسیون کوهنوردی

کافه کوه بهمن ماه

دیدگاه

گفتگوها