اخبار کوهستان

شش کوهنورد در رشته کوه مون بلان جان باختند

 

شش کوهنورد ساعت 4 صبح روز سه شنبه 21 مرداد با بی اعتنایی به گزارش هوای بد عازم قله اگوئی دقژانته  Aiguille d'Argentiere در رشته کوه مون بلان می شوند. بعد از ظهر همان روز به دلیل تاخیر در فرود، بلافاصله تیم جستجو با پرواز 2 هلیکوپتر دست به کار می شود و نهایتا صبح روز بعد اجساد آنها را در یک شکاف می یابد. ظاهرا کوهنوردان هنگام فرود به دلیل طوفان و باد و برف شدید و در حالیکه در یک طناب بودند 250 متر سقوط می کنند و جان خود را از دست می دهند. این تیم 5 نفره توسط یک گروه غیر انتفاعی کوهنوردی فرانسوی به نام اتحادیه ملی مراکز ورزشی داخل طبیعت ( UCPA  = Union Nationale des Centres Sportifs de Plein Air ) تشکیل شده بود و در یک برنامه دو هفته ای کوهنوردی بسر می برد. تیم یک راهنمای رسمی نیز داشت.  شش کوهنورد جان باخته ( پنج عضو تیم و یک راهنما ) شامل 5 مرد و یک زن  در سنین بین 27 تا 45 سال بودند.

 تا قبل از این حادثه آخرین تراژدی مون بلان مربوط به سال 2012 است که طی آن 9 کوهنورد در اثر وقوع بهمن جان خود را از دست دادند .

اگوئی دقژانته ، در مرز فرانسه و سوئیس واقع شده و یکی از قله های پر رفت و آمد در فصل تابستان است . اولین صعود این قله در سال 1864 یعنی 150 سال پیش توسط یک تیم انگلیسی صورت گرفته است .

در حال حاضر یک تیم ایرانی مرکب از دو کوهنورد تهرانی و 4 کوهنورد از سیستان و بلوچستان در منطقه شامونی و در دامنه های مون بلان در حال فعالیت هستند . برای این کوهنوردان هم وطن آرزوی سلامتی و موفقیت داریم .

 

http://www.rockandice.com/lates-news/five-climbers-killed-in-mont-blanc-massif

 http://www.climbing.com/news/six-climbers-killed-in-fall-on-mount-blanc

Related Articles

انتصاب در فدراسیون کوهنوردی

کافه کوه بهمن ماه

دیدگاه

گفتگوها